Een App laten bouwen is geen sinecure!

Klanten op een andere manier binden aan een merk of product? Laat dan een app voor smartphone, tablet of smartTV ontwikkelen. Aemotion begeleidt en bouwt apps voor Android, Andriod TV, iOS, Apple TV, Windows (phone) en Samsung Smart TV.

Via smartphones en tablets heeft de doelgroep op vrijwel elke plaats en op elk tijdstip toegang tot (mobiel) internet. Apps kunnen de doelgroepen op de juiste manier bedienen. Er zijn slimme applicaties en oplossingen die iets extra’s, leuks, interactiefs of nuttigs kunnen bieden aan degene die je wilt bereiken. Online communicatie specialist Aemotion denkt graag mee of en hoe je met een eigen app extra kansen zou kunnen benutten. Vervolgens kunnen wij deze app(s) ontwikkelen en laten aansluiten op andere online activiteiten.

Duidelijke doel en functie van apps

Apps bieden de mogelijkheid productbelevingen te creëren die in een mobiele website niet gerealiseerd kunnen worden. Er kan gebruik gemaakt worden van de functionaliteiten waarover een Smartphone en tablet beschikken. Bijvoorbeeld ‘location based services’, camera, video, QR codes scannen. Kortom, de mogelijkheden met apps zijn eindeloos, maar het is altijd belangrijk om vooraf een weloverwogen keuze te maken. Bij Aemotion denken we graag actief mee over welke doelgroepen je wilt bereiken en wat een eventuele app voor de verschillende doelgroepen moet betekenen en opleveren. Gaat het alleen om een ludieke actie om meer naamsbekendheid te verkrijgen of is de app ook nuttig en daarmee een extra toegevoegde waarde bovenop alle andere online activiteiten?

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen