Creatieve brainstorm sessies

Je kent het wel: een brainstorm op kantoor. De ideeën gaan van links naar rechts en uiteindelijk is er, na een halve dag spuien, nog geen concreet idee om je bedrijf, brand, product of website een nieuwe of andere richting op te stuwen. Dat kan anders.

Aemotion geeft sturing. Brainstormen is eigenlijk niet het juiste woord voor de creatieve insteek van deze bijeenkomst. Als het stormt in de hersenen dan krijg je juist een ongestructureerde bende. Dus pakken wij dat compleet anders aan.

Hoe werkt een brainstorm

Wij gaan in gesprek over waar het probleem ligt, waar een oplossing voor gezocht moet worden. Dat kan op veel vlakken zijn. Het werkt het beste om op locatie de creatieve sessies te doen. Waarom? Even weg uit de omgeving waar de meesten al 40 uur per week doorbrengen en dan hoeft er niet nagedacht te worden over de verzorging zoals koffie of lunch.

We gaan aan de slag en komen met op het probleem toegespitste opdrachten die de deelnemers gaan uitvoeren. Na een dag (deel) creatief bezig te zijn geweest met verrassende spellen en opdrachten waaruit heel veel duidelijk wordt, volgt een rapport waarin een helder advies wordt gegeven voor de te bewandelen weg. De ervaring leert dat er nieuwe inzichten komen.

Wij kunnen naast de creatieve sessie ook zaken als locatie en catering uit handen nemen zodat je nergens aan hoeft te denken en alleen maar de brains hoeft te laten kraken voor het beste resultaat.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen