meten is weten, zet Google Analytics in voor betere prestaties

Google Analytics marketing bureau

Een bekend spreekwoord luidt: meten = weten. Dit geldt zeker voor websites, want je wilt uiteindelijk graag weten wie je website bezoekt, waar bezoekers binnenkomen of waar ze afhaken. Google Analytics is één van de beste tools voor website-analyse. Daarbij is het belangrijk om een goed geïmplementeerd en ingericht Google Analytics account te hebben. In het dashboard van Google Analytics is bijna alles zichtbaar, ook belangrijk voor webshops: hoe lang is iemand op mijn website, gaan ze terug naar categorieën en hoeveel procent haakt af bij het betaalproces. Data die je omzet in verbeterkansen.

Aemotion is een Google Analytics marketing bureau. Met Google Analytics (GA) kunnen wij je helpen met het verbeteren en optimaliseren van je website om zo meer rendement te halen uit het marketingbudget.

De voordelen van Google Analytics

1. Google Analytics kan meer dan bezoekers tellen en surfgedrag in kaart brengen. Het kan aangeven waar de bezoekers vandaan komen, hoe ze je gezocht en gevonden hebben en of ze daadwerkelijk klant bij je geworden zijn.
2. Naadloos geïntegreerd met Google AdWords en andere tools die relevant zijn om de vindbaarheid van een website te verhogen.

3. Continue doorontwikkeling door Google, de grootste zoekmachine ter wereld.

4. Het is gratis.

Wat kun je verwachten van website analyse?

Aemotion kijkt samen met jou wat de wensen en doelstellingen zijn. Dat kan gemakkelijk is Google Analytics. Aan de hand van de uitkomsten zullen wij met een voorstel komen welke richting we op moeten gaan om een optimaal resultaat te bereiken. Hierbij kun je denken aan:

  • Implementatie Google Tag Manager.
  • Integratie Google Analytics.
  • Data uit Google Webmaster tools.
  • Meetbaar maken van campagnedoelen.
  • Live dashboard met resultaten.
  • Maandelijkse rapportage.
  • Marketingconsult op basis van meetbare prestaties.
  • Marketingprestaties op klant-, website- en organisatorisch niveau.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen