Online marketing consultancy

Online marketing is het geheel van doeltreffende marketing instrumenten waarmee je websitebezoekers en social media contacten aan je kunt binden. Met iedere muisklik krijg je meer informatie over hun wensen.

Met een optimaal gebruik van deze gegevens verhoog je de leads, verkoopkansen of contactmogelijkheden. Aemotion biedt online communicatie consultancy en internet marketing oplossingen die direct aansluiten bij het communicatiegedrag van jouw klant. Van website tot social media, de complete strategie.

Bereik de doelgroep

Het in de markt zetten van producten of diensten via internet is niet meer weg te denken uit de huidige marketingstrategie. Je kunt online inspelen op de wensen en behoeften van je doelgroep en ze op de juiste manier benaderen. Aemotion kijkt als internet marketing specialist naar het totaal en niet alleen naar de technische invulling.

Vanuit onze expertise en visie op internetcommunicatie geven we advies en realiseren de beste marketingstrategie op weg naar je doel. Wij verbinden boodschap, doelgroep en medium, want dat zijn de zaken waar het om draait voor een goed resultaat.

Klantcontact

De bezoeker van een website kan rechtstreeks naar je website of webshop, maar komt daar vooral via doorklikmogelijkheden en social media. Dat betekent dat je marketing moet onzetten, omdat het traffic oplevert. Zorg voor relevante content of aanbiedingen zodat je ‘fans’ doorklikken . De kunst van succesvolle internetmarketing zit in het ‘vasthouden’ van de bezoeker tijdens zijn zoektocht.

Dat betekent dat op iedere klik een logisch resultaat volgt en dat (onnodige) keuzes onthouden worden. Aemotion ontwikkelt intelligente internet marketing oplossingen die het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maakt om bij zijn of haar keuze te blijven. Hierdoor ontstaat een servicebeleving bij de bezoeker: deze krijgt waar om wordt gevraagd. Zie het als een simpel systeem: de winkelbediende (website of webshop) leidt de klant door de winkel, naar de juiste afdeling en zelfs naar het juiste schap.

Vernieuwende communicatie

Strategie geeft ook vernieuwing waar managers en directies aan moeten wennen. Om er achter te komen op welke wijze jouw bedrijf met frisse nieuwe ideeën kan komen is het in veel gevallen aan te raden om te brainstormen. Laat jouw medewerkers zich ontplooien en meedenken door zelf met de creatieve ideeën te komen die Aemotion onderdeel laat zijn van de strategie.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen